vovk pro  

Topinambur

 • Topinambur iz naše ekološke pridelave lahko dobite v vseh bolje založenih Mercatorjevih centrih po Sloveniji. Topinambur je pakiran v plastične posodice po 0.6 kilograma cena za enoto pa je nekje 2.2 evra. • Manjše količine vam lahko pošljemo tudi po pošti (plačilo po povzetju) Po tej poti je cena dva evra za kilogram topinamburja plus stroški poštnine ki pa predstavlja kar velik strošek zato ne priporočamo dostave po tej poti.
  Informativen cenik dostave
  Teža paketa do 2 kilogramov (vsebina plus embalaža) 5.61 EUR
  Teža paketa od 2 do 5 kilogramov (vsebina plus embalaža) 6.48 EUR
  Teža paketa od 5 do 10 kilogramov (vsebina plus ebbalaža) 8.99 EUR
  Cene dostave so informativne narave in so povzete po ceniku pošte slovenije
  Za dostavo po pošti nam pošljite naročilo (narocila@topinambur.si) in v najkrajšem možnem času vam bomo pripravili in odposlali vaš paket.
 • Če pa želite topinambur prevzeti osebno na naši kmetiji nam pošljite naročilo in v najkrajšem možnem času vam bomo pripravili vašo željno količino in vas obvestili o možnem času prevzema topinamburja. Naša kmetija se nahaja na Gorenjskem v neposredni bližini Radovljice. Kontakti

 • Za večje količine nam pošljite povpraševanje in dogovorili se bomo za ceno ki je odvisna od količine naročila ter kakšne kvalitete topinamburja potrebujete ter tudi od namena uporabe (Krmni topinambur je cenejši ker je lahko slabše kvalitete poškodovani gomolji) Lahko pa vam topinambur tudi spakiramo v pakete za vašo trgovino proizvod opremimo z našo blagovno znamko ali pa z znamko vašega podjetja (Za Mercator dobavljamo pod Mercatorjevo blagovno znamko pakiramo pa v škatle po 0.6 kilograma) Kontakti

  Za naročila nad 10 kilogramov brezplačna dostava v ožji okolici gorenjske za drugod po Sloveniji pa odvisno od velikosti naročila ter oddaljenosti za informativni izračun dostave nam pošljite povpraševanje.


 
© 2009 Matjaž Vovk Vse pravice pridržane. |Pogoji uporabe|